EQ-painting

EQ-painting

fredag 12 februari 2021

Energigivande möten

Förutom underbara människor är energigivande möten något av det viktigaste. Och det hör ihop, möten utan underbara människor blir inte energigivande...

Idag har det varit möte i sparringgruppen FRAMÅT, som av vissa kallas företagargruppen men sparring var det från början. Att sparra eller peppa varandra är ett av huvudsyftena. Att dela och kommentera och tipsa och diskutera. Lära av varandra i ett öppet klimat, se och hjälpa och stötta men även ifrågasätta och reflektera tillsammans.

Mycket värdefullt och alla gick från mötet idag med mer energi (på varsina håll förstås, det var förstås ett digitalt möte.

På eftermiddagen var det dags för RIO-nätverket. För ovanlighetens skull vet jag inte vad förkortningen står för men initiativet är att sammanföra akademin och civilsamhället. Institutionen för socialt arbete är sammankallande och så är det ett antal föreningar och liknande med. Andra än i de sammanhang där det enbart gäller funktionsrättsföreningar. Mer mångfacetterat eller rättare sagt en annan del av buketten.

Även på detta möte sprudlade energin och idéerna och det känns som att det kan komma att hända saker. En arbetsgrupp blev tillsatt och studenter ska ombes skriva uppsatser. 

Fantastisk fredag och solen skiner och jag ska få kaffe. Toppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar