EQ-painting

EQ-painting

lördag 22 maj 2021

Med maken i Malmö

Vi drog till Malmö igår, för att bo en natt på hotell och gå på konstutställning idag. Kent Wisti på Limhamns konsthall. Fint att se verk i verkligheten. Instagram ger inte stora oljor rättvisa, även om de är fina där med.

Igår hann vi med en liten krogrunda i kvarteren nära Möllevångstorget, vi bodde inte så långt därifrån på Teaterhotellet. En öl var på indisk, studentställe med vilda målningar och Malmöbryggeriet, där var det förresten fem öl, en ölprovningsbricka. Kul.

Missen skedde idag, maken glömde mobilen på rummet och det uppdagades först när han blev uppringd av hotellet. Då hade vi åkt för långt för att vända.

Säkert en mening med detta också, att han ska klara sig utan sin "nalle" som han verkligen använder många av de vakna timmarna.

Nu ska jag gå till Lelle där barnen med respektive möter upp för mellofinal. Maken väljer att stanna hemma. På vägen tänker jag ringa äldstebrorsan som fyller år idag.

En liten dagboksanteckning blev det idag. Alla sorters inlägg får plats, de som liksom väljer att ta plats. Skönt att inte ha en massa planering eller krav i detta. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar